De ce ar trebui să incercați “cititul în palmă”?

În ciuda istoriei legate de ghicitori în România, oamenii sunt reținuți uneori

 

In Japonia, tara din care provin, cititul in palma este la fel de faimos precum ghicitul. Acolo oamenii sunt deschisi pentru astfel de subiecte si chiar le face placere sa discute despre ele.

 

In unele tari situatia este mai compicata, la fel ca in cazul Romaniei, deoarece chiar daca exista o istorie bogata si indelungata cu privire la ghicitoare, totusi oamenii tind sa fie neincrezatori, chiar sa ezite in momentul in care se aduce in discutie acest subiect.

 

Am cunoscut o multime de oameni care nu mai participasera niciodata la o sedinta de citit in palma, poate si datorita faptului ca aceasta este asemanata cu conceptul de “vrajitoare” si, datorita superstitiilor, decid sa se gandeasca de doua ori inainte sa incerce sa isi descifreze viata.

 

eu nu citesc în palmă doar despre viitor sau cât de lungă va fi viața ta

“Palm Reading by Okatai” inseamna mai mult decat o prezentare a cat de lunga va fi viata ta, iar acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii ezita, deoarece le este frica sa afle aceste aspecte legate de viata lor.

 

Totusi nu aceasta este datoria mea, de exemplu cititul in palma, in ceea ce ma priveste, nu se rezuma doar la ceea ce se poate petrece in viitor si nu iti voi spune doar ca vei avea o viata lunga sau una scurta sau ca exista anumite probleme in relatia de cuplu. Nu, acesta nu este scopul meu in urma sedintelor pe care le realizez.

 

In momentul in care decideti sa imi permiteti sa va citesc palma, eu voi discuta, in primu rand, despre personalitatea dumneavoastra, despre modul in care ati actionat in anumite situatii din trecut si din prezent, astfel incat sa aveti o imagine de ansamblu asupra reactiilor dumneavoastra.

 

In urma acestora va puteti intelege mai bine interiorul si puteti lucra pentru ca pe viitor sa nu mai realizati aceleasi greseli si sa aveti o viata cat mai frumoasa si implinita. Trebuie sa intelegeti ca eu nu reprezint doar un cititor in palma, ci sunt si un consilier.

 

Fiecare persoana are diferite linii in palma, iar pentru mine fiecare dintre acestea au cate un inteles, iar citirea lor reprezinta descifrarea echilibrului vietii unei persoane.

 

Prin intermediul acestor sedinte va veti cunoaste mai bine, va veti descoperii calitatile si defectele, poate de unele sunteti constienti, poate de unele nu si, cel mai important, veti invata ce aveti de facut pentru a va contura o viata cat mai frumoasa.

 

neautentici sau autentici – cauți oamenii de încredere

Care sunt ghicitorii autentici? Aici este de datoria voastra sa cautati si sa ii alegeti pe care care considerati ca sunt cei mai in masura sa va ajute. De aceea aceasta este principala dumneavoastra responsabilitate, aceea de a cauta oamenii pe care ii considerati de incredere.

 

Ce spui despre mine? Te rog să-mi vizitezi pagina de facebook și vezi recenziile clieților mei români cărora le-au făcut plăcere cititul în palmă și sfaturile mele.

 

Acum ar trebui sa va spun cate ceva despre mine, insa mai bine intrati dumneavoastra sa urmariti parerile celor care au luat deja parte la sedintele mele de citit in palma si astfel sa va forma o idee de ansamblu asupra credibilitatii mele, dar si a profesionalismului de care dau dovada.

 

Nu trebuie sa va fie teama si va invit sa veniti cu inima deschisa si plini de energie pozitiva la sedintele mele.

 

Despre limba romana mea

Desi detin cunostintele de baza in ceea ce priveste limba romana, aceasta nu se afla la un nivel avansat, care sa imi permita sustinerea sedintelor exclusiv in aceasta limba. Din acest motiv prefer ca ele sa fie realizate in limba engleza.

 

Sunt constient de faptul ca unii dintre voi nu se simt comfortabil in a primi anumite informatii in limba engleza, de acea vin cu doua propuneri catre voi.

 

Una dintre aceste propuneri este aceea de a veni impreuna cu un prieten care detine cunostinte in limba engleza si care poate traduce in timpul sesiunii.

 

De asemenea, daca aceasta varianta nu este posibila, atunci pot apela eu la ajutorul unui traducator. Daca alegeti cea de-a doua optiune, atunci trebuie sa stiti faptul ca programarea pentru sesiune poate prezenta cateva modificari, deoarece aceasta va depinde de disponibilitatea traducatorului.

 

Tin sa va informez faptul ca exista posibilitatea ca sa fiti nevoiti sa asteptati chiar si ideal cateva saptamana pentru o sedinta, daca apelati la traducatorul adus de mine.

 

Va rog sa fiti deschisi la discutii, deoarece doar in acest mod vom gasi cea mai buna solutie.

 

 

Programeaza o sedinta in Bucuresti

Palm reader Okatai- Acum si in Bucuresti!

Programeaza o sedinta si cunoasteti destinul!

 

pretul curent: 250 LEI (nu mai mult de 60 de minute, după 60 de minute, 40 de lei la 10 minute)

 

=> Contact (Website)

=> Contact (Facebook) – nou!